Front Group

FRONT Group har en historie som strekker seg tilbake til 2005. Selskapet startet som et maritimt kompetansesenter innen sikkerhet, beredskap og HMS på Nordvestlandet. Siden 2012 har selskapet etablert seg innen olje- og gass næringen og bistår i dag flere operatører på norsk sokkel med sin operative tilnærming. FRONT Group kombinerer omfattende industrikompetanse med implementering av ny teknologi og digitale løsninger.

www.frontgroup.no

Read More
Lilleborg

Lilleborg utvikler og selger effektive og bærekraftige hygiene- og rengjøringssystemer til det profesjonelle markedet. Bruker Linsight for å skape merverdi for kundene gjennom effektiviserte prosesser som gir reduserte totalkostnader samtidig som kvaliteten holdes oppe og sikrer et hygienisk, godt resultat.

www.lilleborg.no

Read More
Ameka

Ameka er en teknologibedrift som leverer produksjonslinjer, enkeltmaskiner og verktøy for metallbearbeiding for alle formål til industrien. Ameka er offisiell Kuka Robots partner, samt GoldPartner Linsight i tillegg til GoPal AIG palleflytter fra Robotize. Ameka har en egen maskinpark for alle typer maskinering, inklusive EDM – tråd- og senkegnisting.

www.ameka.no

Read More
Servi

Servi er Norges største leverandør av hydrauliske systemer, inkludert kontrollsystemer. Med høy kompetanse og erfaring hjelper Servi sine kunder med å forbedre og effektivisere systemer, og tilbyr den beste servicen i Norge. ISO 9001-godkjenning sikrer levering av de beste hydrauliske systemer, inkludert tegninger, og sluttdokumentasjon.

www.servi.no

Read More
JM Hansen

JM Hansen kjennetegnes av smarte løsninger og en dynamisk, kompetent og ambisiøs arbeidsstokk. Vi har gjennom 100 år etablert oss som en av de største lokalt eide kompetansebedrifter innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge og du vil finne vårt arbeide i mange av de mest spennende prosjektene i Norge og internasjonalt – da spesielt i arktis.

www.jmhansen.no

Read More
Motus

Motus består av Motus Technology AS og Motus Engineering AS. Selskapet har inngående kunnskap og kompetanse på alt som handler om løfting og håndtering, og jobber stadig med å utvikle morgendagens løsninger og neste generasjons teknologi. Modus jobber også stadig med å bidra til å forbedre gjeldene lover og reguleringer for bransjen.

www.motustech.no

Read More
Nordkontakt

Nordkontakt AS er en ingeniørbedrift med 75 dyktige medarbeidere innenfor hovedområdene automasjon og informasjonsteknologi. Nordkontakt leverer produkter og tjenester på alle nivå i prosessen, fra enkle komponenter til ferdige idriftsatte anlegg. Hovedkontoret ligger i Bodø og selskapet har avdelingskontor i Harstad, Svolvær og Leknes.

www.nordkontakt.no

Read More
Procut AS

Procut AS er et mekanisk verksted i Møre og Romsdal, som leverer dieseltanker, stålkonstruksjoner til bygg og anlegg, kaiutstyr og broer. Kilden til Procut sin suksess og leveringsevne er et unikt og sterkt teamarbeid. Alle hos Procut står sammen for å gi deg det du forventer, og helst før du forventer det.

www.procut.no

Read More
Easy2You

Easy2You gjør det enklere, rimeligere og mer bekvemmelig å levere, kommunisere og transportere for bedrifter til folk i hele Norge på en bærekraftig måte. Med en rekke smarte løsninger for fremtidens virksomheter, kan du finne den tjenesten som dekker dine behov innen distribusjon, transport og logistikk.

www.easy2you.no

Read More
Effee

Effee Technology jobber med løsninger for å holde metall varmt og flytende i støpesituasjoner. Dette gir bedre utnyttelse av metallet og økt kapasitet i smelteverket. Det gir også en kraftig besparelse i strømforbruk, og bedre kontroll på temperaturen. Løsningen kan implementeres i enkle eller større og komplekse støperi.

www.effee.no

Read More